Nyt se sitten alkaa, uusi "dietti" nimittäin, tai oikeastaan en usko mihinkään ihme dietteihin vaan enemmänkin elämäntaparemonttiin. Tavoite olisi saada ruoto sellaiseen kuntoon kun se oli joskus ennen raskauksia tai oikeastaan jo vuosi ennen niitä Jenkkakahvat saakoon siis kyytiä ja toivottavasti täältä irtoaa muutama tsemppaus lisätueksi!!

BMI on tällä hetkellä 27,78 eli lievän lihavuuden puolella ja tälle tosiaan täytyy nyt tehdä jotain, mutta niinhän se sanonta menee, että mikä kiloina tulee se grammoina lähtee, joten pitkä ja kivinen tiehän tässä on edessä ja töitä on tehtävä sen eteen!! Sanottakoon että semmonen 15kg. saisi lähteä jotta olisin ihannepainossani mutta katsotaan, -10kg. lyödään nyt lukkoon ja tavoitteeksi! Maalaisjärki kuitenkin mukaan ja mittanauha käteen, lihas painaa enemmän kuin läski joten senttejä seuraillen myös. En ihannoi anorektisen laihaa missin kroppaa vaan enemmänkin urheilullisen kurvikasta kroppaa. Jutta Gustafsbergin iloisesta ja positiivisesta asenteesta ja mielettömästä itsekurista voisi moni ottaa mallia, allekirjoittanut myös!! Asennetta siis ja itsekuria ja lähdetään pois sieltä mukavuusalueelta, eli sohvalta herkkujen äärestä ja aletaan hommiin!!

Tosiaan sunnuntai oli ensimmäinen päivä kun päiväni alkoi kaurapuuro-raejuusto-marja setillä liikkeelle ja jatkui lounaaseen, jolloin lautanen täyttyi vihanneksilla, broilerilla ja raejuustolla. Välipalaksi nautiskeltiin proteiinijuoma ja päivällinen meni jotakuinkin lounaan kanssa samalla kaavalla. Illalla sitten rahkaa marjojen ja vehnäleseen kera. Tällaisella setillä mentäisiin nyt muutama viikko ja katsotaan mihin suuntaan vaaka alkaa kallistella. Yksinkertaisesti herkuttelut/kaikki ylimääräinen mässäily jätetään kokonaan pois (helpommin sanottu kuin tehty!).

Päiväthän mulla täytyy näiden ihanien pikkupoikien kanssa puuhastellessa ja aina kun aikataulut myöden antaa niin urheilua eri muodoissa, iltaisin ja viikonloppuisin pääasiassa!  Liikunta ei sinänsä ole mikään laihdutukseen sisältyvä väliaikaisratkaisu vaan on oikeastaan koko ikäni kuulunut elämäni tärkeimpiin asioihin! Eilen illalla kävin nostelemassa painoja BodyPumpin tahtiin. Melko kevyesti treenailin koska viime viikko meni flunssaisena, mutta paluu liikunnan pariin tuntui taas niiiiin ihanalta ja tänään ulkona pakkasen paukutuksen ja hangen kimaltelun lisäksi paistaa aurinko, sinne siis!!

Alkaneen viikon motoksi voitaisiin laittaa että: pysäköintimittarit muistuttavat meitä siitä, että paikallaanolo on melko kallista! Liikkeelle siis